Vi er et flyttefirma det hjælper med din flytning til Budapest
Skal du flytte til Budapest?
Flytteteam Danmark er et flyttefirma der gerne hjælper dig med flytning til Budapest og vi tilbyder vores kunder følgende:
• Vi hjælper dig med pakninger og udpakning af alt dit indbo.
• Vi har udlån af flyttekasser.
• Vi hjælper dig med nedtagning/opsætning af dine lamper, skabe og dine malerier.
• Vi hjælper dig med afmontering/montering af EDB udstyr, dit tv og meget mere.

For vores flyttefirma er der ikke nogen opgave, der er for lille eller for stor, vi hjælper dig trykt til Budapest. Vi hjælper dig så din flytning til Budapest ikke bliver en stressende og en ubehagelig oplevelse.
vi flytter til Budapest for dig
Det er for det meste en billigere løsning at få flyttet det hele på en gang nå du skal flyte til Budapest, i stedet for selv at begynde at flytte dine ting, samt leje af en trailer og begynde at spørge dine venner om hjælp. Her hos Flytteteam Danmark giver vi dig gerne et gratis og uforpligtende tilbud på din flytning til Budapest. En privatflytning med vores flyttefirma kommer til at forgå i et hurtigt men sikkert tempo. Vi værner selvfølgelig over dine ejendele, så der ikke opstår nogle skader på dem. 
Hos flytteteam Danmark giver vi vores kunder en den trygge og stabile flytning når de skal flytte til Budapest eller andre lande. Vi er nogle af de mest erfarende flyttemænd i Danmark med over 30 års erfaring inde for flytninger til Budapest og hele Europa.

Privatflytning til Budapest til fornuftige priser

Vores holdninger er meget simple:
Når din flytning til Budapest bliver overladt til os, tager vi det fulde ansvar og vi overholder alle de indgået aftaler. Vi pakker og henter. Vi leverer alle dine møbler og indbo til aftalte tid og i hele Budapest. Vi passer godt på dine ting under hele flytningen, så du får en god flytning til Budapest lige fra start til der hvor den afsluttes.
Vi er et flyttefirma som udføre professionel flytning til Budapest, vi tilbyder også gerne at hjælpe med nedpakningen af dine ting, samt hele udpakningen når du når frem til Budapest eller tilbage til Danmark. Fordelen ved at vi hjælper dig med at pakke ned er, at det bliver gjort professionelt og korrekt. Vi er nemlig gode til at udnytte pladsen meget effektivt, derved spares der tid ved selve flytningen til Budapest. Ved at flyttekasserne er samlet korrekt, forebygger vi også, at dine ting ikke tager skade under transporten.
Kontakt: ring på 70 20 80 28 eller udfyld vores kontaktformularen ude i siden så laver vi en pris på en flytning,

Erhvervsflytning til Budapest

Hos Flytteteam Danmark har vi mange års erfaring indenfor erhvervsflytninger og transport for store og mindre virksomheder til hele Budapest. Vi er et flyttefirma, der tilbyder erhvervsflytninger som bliver tilpasset den enkelte virksomheds behov.
Med Flytteteam Danmark får I derudover en erfaren flyttepartner, som er klar til at varetage ansvaret med at flytte virksomhedens inventar.
Hos Flytteteam Danmark er virksomhedens inventarer altid i sikre og professionelle hænder, når vi står for din flytning. Vi passer godt på tingene, som hvis det var vores egne, og vi har stor erfaring med mange typer af flytninger til Budapest, såvel store som små.
Vi har altid meget fokus på vores kunders behov. For at sikre flytningen til Budapest går gnidningsfrit, planlægger vi hele flytteprocessen fra starten. Vi vil i samarbejde med jer gennemgå flytningen lige fra start til slut. Vi tilbyder vores hjælp med at afmontere, emballere og pakke jeres inventar ned. Flytninger hos os kan udføres i weekender, hvis det ønskes. Vi er et flyttefirma, der tilbyder at flytte alle dage året rundt.
flytning til Budapest

Et flyttefirma der tilbyder:

-Pakning og transport af kontorinventar
-Emballering.
-Arkiv og lager.
-Komplet flytninger af virksomheder inkl. flytning af kontormøbler og it-udstyr.
-Afskaffelse af affald og jeres gamle kontormøbler.
-Interne flytninger, om det så er hele afdelinger eller bare et enkelt kontor.

Ønsker du at få et gratis og uforpligtende tilbud på en erhvervsflytning, så kontakt os pr. telefon 70 20 80 28 du kan også udfylde kontaktformularen så høre du fra os hurtigst muligt.

Flytninger til hele Budapest

International flytning til Budapest
Internationale flytninger er en af vores spidskompetencer.
Vi påtager os gerne flytning af alt privat indbo fra hvor som helst i hele Europa.
Vi påtager os gerne hele flytteopgaven – fra besigtigelsen i Jylland/ Danmark til nedpakningen og leveringen af dine/jeres ejendele på den nye adresse.
• Vi påtager os gerne en række tilknyttede opgaver til fraflytningen såsom:
• Nedpakningen eller evt. hjælpe til nedpakningen
• Prioriteret transport fra sted til sted
• Kombinerede transport og deltransport.
• Leje vores lagerhotel
• Vi tilbyder langtidsopbevaring
• Nedpakning efter den europæisk standard og standarder til transport oversøisk.
• Hjælp ved internationale projektflytninger

Flytteopgaver er altid individuelle opgaver. Derfor; kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud, via kontaktformularen til højre, eller ring på 70208028