Flyttefirma Jylland

Skal du flytte?

Flytteteam Danmark tilbyder:

  • Pakninger og udpakning af indbo
  • Udlån af flyttekasser
  •  Nedtagning/opsætning af lamper, skabe og malerier
  • Demontering/montering af EDB, tv mv.

Ingen opgave er for lille eller for stor for Flytteteam Danmark, vi sørger for at din flytning ikke bliver en stressende oplevelse.

Det er ofte billigere at få flyttet det hele på en gang, i stedet for at du selv begynder at flytte og leje en trailer, og bede om venners hjælp. Flytteteam Danmark giver dig gerne et fast tilbud på din flytning. En privatflytning vil foregå i et hurtigt tempo samtidig med, at vi selvfølgelig sørger for at værne om jeres ejendele, så der ikke sker nogle skader.
Hos flytteteam Danmark får du en tryg og stabil flytning. Vi er nogle af Danmarks mest erfarende flyttemænd med mere end 30 års i branchen.

Vores holdning er meget enkel:
Når du overlader ansvaret for din flytning i Århus til os bliver alle aftaler overholdt. Vi afhenter, og afleverer dine møbler og indbo til aftalte tid, og passer godt på det undervejs, så din flytning bliver en god oplevelse fra begyndelse til slut.

privat flytning

 

Vi tilbyder også vores hjælp til nedpakning og udpakning. Fordelene ved at lade os pakke ned er, at det bliver gjort korrekt. Vi udnytter pladsen effektivt, således at der bliver sparet tid på selve flytningen, at kasserne er samlet rigtigt og ingenting tager skade under selve transporten.

Kontakt os via kontaktformularen ude i siden eller ring på 70 20 80 28.